10 bästa nicotine pouches med smak av bär

Under de senaste åren har det blivit alltmer populärt med nicotine pouches. Idag kan du hitta en mängd olika smaker ute på marknaden. Bland annat kan du hitta smaker så som kaffe, mint, frukt eller energidryck. Den stora variationen på smaker och nikotinhalt i påsarna gör att det finns något för alla. Vi har valt att lista våra absoluta favoriter inom kategorin bärsmak med målet att ge dig tips på nya smaker och en chans att hitta en ny favorit.

ICE Limited Edition Lemon Berry

Varumärket ICE från Island har lanserat en ny smak som är limited edition, nämligen ICE Limited Edition Lemon Berry. En påse innehåller 18 milligram / gram nikotin och anses vara av den starkare varianten. Det är en nikotinpåse med smak av syrlig citron och fruktiga skogsbär som ger en fräsch smak. Den fräscha smaken gör att vi placerar Lemon Berry högt upp på vår lista.

Cuba Black Fruity Line Cherry

En annan nicotine pouches nyhet kommer från varumärket Cuba. De har lanserat en tobaksfri och stark nyhet kallad Black Fruity Line Cherry. Här får du en klassisk och fyllig smak av körsbär från de vita påsarna som inte fläckar dina tänder. Påsarna anses vara mycket starka nikotinpåsar som innehåller hela 43 milligram / gram nikotin.

Swave Red Surfer

Är du ute efter nicotine pouches med smak av fruktiga och fräscha bär, syrlig citron och söt vanilj så är Red Surfer något för dig. Varumärket Swave, tillverkat av Gotlandsuns, har lyckats skapa en helt perfekt blandning av sött, syrligt och fräscht. Det här är en lite mildare nikotinpåse med 10,6 milligram / gram nikotin.

SNATCH Forest Fruits Strong #16

Varumärket SNATCH har tagit fram en ny smak tillverkad av Consumer Brands International s.r.o nämligen Forest Fruits Strong #16. Här får du som användare uppleva en härlig blandning av saftiga skogsbär och en stark smak av svarta vinbär. Påsarna innehåller 16 milligram / gram nikotin.

ZYN Violet Licorice Slim

ZYN har tagit fram en spännande smakkombination av söt viol och salt lakrits som passar alldeles utmärkt ihop med varandra. Det här gör att vi absolut inte kunde låta bli att ta med Violet Licorice Slim i våran lista även om den kanske inte passar perfekt in i temat bärsmak. I de här nikotinpåsarna får du 16,0 milligram / gram nikotin.

FUMI Limonrazz Extreme

Med en härlig mix av frisk lime och fruktiga hallon har FUMI lyckats extremt bra med sin smak Limonrazz Extreme. Nikotinpåsarna har en härlig blandning av syrligt och fruktigt som känns härligt under läppen. Här ligger nikotinhalten på 8 milligram / gram nikotin vilket gör det till en av de svagare nikotinpåsarna.

ZYN Mini Dry Bellini

En riktigt fräsch sommarsmak på sina nikotinpåsar har varumärket ZYN lyckats ta fram. De har närmare bestämt tagit fram Mini Dry Bellini som är nikotinpåsar med en frisk och söt smak av persika. Även om de innehåller en relativ hög nikotinhalt på 15 milligram / gram nikotin så känns de fortfarande lätta och fräscha i munnen under dagen.

Nordic Spirit Berry Citrus

Nordic Spirit har tagit fram en härlig smakkombination som är klassisk, söt och syrlig. Här har det blandats den klassiska te smaken av bergamott med både skogsbär och citron för att få fram den perfekta blandningen av sött och syrligt. Med 14 milligram / gram nikotin anses det vara en stark nikotinpåse.

FUMI Salty Blueberry Extreme

En annan spännande smak av nicotine pouches kommer från FUMI. Älskar du lakrits men vill ha en ny tvist på det har de tagit fram Salty Blueberry Extreme. Här får du det bästa av två världar, nämligen en härlig blandning av både blåbär och lakrits. Nikotinpåsarna innehåller en låg nikotinhalt på 4 milligram / gram nikotin.