Anias städ Roslagen – kontorsstädning Vallentuna

Är du intresserad av hjälp med städning av kontor kan du anlita Anias städ. Vi hjälper dig och ditt företag med all typ av kontorsstädning. Med lång erfarenhet av städning hjälper vi er med kontorsstädning Stockholm. Vi kan städning och erbjuder trevlig och kunnig personal med lång erfarenhet där bland annat fönsterputs finns som tjänst. Vi kan även anpassa er städning precis efter dina önskemål så att städningen passar just ert kontor.

Vare sig du vill ha städning under veckodagar eller helger så löser vi det. Vi kan även komma tidigt på morgonen, innan öppning, eller sent på kvällen, efter stängning. Kontakta bara oss så sätter vi ihop en skräddarsydd lösning, helt anpassad efter ert företag.

Städning företag – viktigt för trivseln

Ett rent och snyggt kontor är viktigt för att alla ska trivas på arbetsplatsen. Det är även viktigt när ni tar emot kunder och externa besökare. Att kunna visa upp ett fräscht kontor ger ett bra första intryck av ert företag och visar ett ni bryr er om era anställda. Men det kräver dock att man städar kontoret regelbundet och på rätt sätt. Anlitar ni en erfaren och kunnig städfirma Täby kan ni därför känna er trygga med att kontoret alltid är rent och fräscht.

Mindre sjukdom

Idag är det mer fokus än någonsin på hygien och smittspridning och fler och fler har insett hur viktigt det är med rena miljöer. Ett rent och snyggt kontor bidrar nämligen till minskat sjukdomsbortfall, vilket är bra både för personalen och företaget. Se därför till att städa gemensamma ytor regelbundet och noggrant. På det sättet hindrar ni att bakterier sprids och er personal utsätts för mindre risk att bli sjuk,

Så om ni behöver hjälp med städning av kontor är ni välkomna att kontakta Anias Städ redan idag. Vi sätter ihop ett förslag som garanterat passar ert företag.