Classic Travel

Sommaren är här och det är dags för att planera inför semestern, kanske med en personlig resekonsult? Ska du ta den nu under sommar halvåret. Behöver du verkligen ta alla veckor? Eller bör du spara ett par dagar till en eventuell vinterresa om omständigheterna skulle tillåta det.

Ska du stanna på hemmaplan där det är tryggt och bekvämt, eller vågar du kliva ur din bekvämlighetszon för att sprida vingarna och flyga ut i världen på upptäcktsfärd genom för dig främmande kulturer? Vi glömmer att låta oss själva fly verkligheten, jobb och stress. Ta tid att skämma bort oss själva.

Även fast än du under en ledig helg stannar på hemmaplan kommer du ändå inte att få samma avslappnade känsla som om du åker till en ny plats. Som ett resultat av att vi faktiskt ändå trots allt behöver miljöombyte då vi i slutändan annars slutar upp med att inte kunna koppla bort vardagen och varva ner lika lätt. Givetvis så är det långresor vi normalt drömmer om. Att helt enkelt bara boka paketresor New York.

Om inte möjligheten till en veckas ledighet finns, ta då en funderare på weekendalternativ

Varför inte till helgen titta på weekendresor New York? Staden som aldrig sover. Med restauranger, barer och klubbar vilka faller alla någon i smaken. Dessutom olika kläd- sko och accessoarbutiker du inte haft en aning om att de finns. Det finns utan tvivel verkligen något för alla stilar och personligheter. Vad är mer uppfriskande än att prova något nytt, testa en graffiti workshop i Brooklyn. Besök museum, konserter eller utställningar.

New York har verkligen något för alla jämfört med Stockholm är denna stad liksom från en helt annan värld. Om du inte bara uppskattar shopping och restauranger utan g alternativt till exempel även ser på sport kan du definitivt besöka basketmatcher eller baseball. Sitta på läktaren tillsammans med andra supporters och vem vet kanske får du vara med i deras berömda KissCams så slutligen glöm absolut inte att boka bra paketresor New York.