Hitta det du behöver i ST-butiken

ST kollektivavtal är till för dig som är statligt anställd eller jobbar på statligt uppdrag. Inom ST kollektivavtal hittar du givetvis regler för löner, arbetstider och semester. Men visste du att ST fackförbund också förhandlar fram regler om försäkringar och sjuklöner.

ST har stor insikt i de olika arbetsplatserna och ST skapar gemenskap och sammanhållning också mellan branscherna. Därför har de även en webbutik med allt från cykellysen och arbetskläder till godis och Pride-armband.

ST Fackförbund för alla

Kollektivavtal ST och webbutiken ST är två sidor av samma mynt. Fackförbundet ST jobbar hela tiden för sina medlemmars bästa, på olika sätt. För alla i landet är det förstås viktigt att de statliga tjänsterna fungerar som det ska. Därför är det också extremt viktigt att fackförbundet för statligt anställda gör ett bra jobb.

I webbutiken finns produkter både för hemmabruk och för arbetsplatsen, så som lathunden sam osa. Likadana t-skjortor är ett bra exempel på en enkel produkt som främjar samhörigheten. Dessutom ser andra att ni hör ihop. En snygg vattenflaska, en klocka eller en ljusstake är fantastiska presenter åt arbetstagare, vid högtider och årsdagar. Du som vill förbättra ergonomin på arbetsplatsen kan också hitta det du behöver.

Representation och konferens

Anställda som är ute på uppdrag och representerar sin arbetsgivare kan ha med sig affischer som är specialtillverkade för just ert gäng. Ordnar ni konferens kan ni bjuda på kaffe ur era egna ST-kaffemuggar. Allt för att visa att ni hör ihop och att ni har fackförbundet bakom era ryggar.

Trycksaker och kontorstillbehör finns också att tillgå. Du som är medlem kan logga in och skapa dina egna produkter. Dessutom har du ett större utbud att välja mellan. Är du inte ännu medlem, kan du ändå se många av produkterna och beställa för att du hittat något du vill ha och för att visa ditt stöd.