Hudvård för en sommarfräsch hud

Är du ute efter lite ny hudvård inför sommaren? Då tycker vi att du ska kika in dessa hudvårdsmärken och utvalda produkter som ger din hud en riktig sommar-glow-boost. För vad är inte härligare än en frisk hud på sommaren? Det absolut viktigaste under sommarmånaderna (gäller även på vintern också, även om du kanske inte tror det) är givetvis solskydd!

Xlash serum som ger dig naturligt långa och fylla fransar. Vi vet att det kan kännas kladdigt med vissa sminkprodukter under sommaren, så satsa istället på bra hudvård och specialprodukter som gör dunder för dig. Xlash ögonfransserum har bevisad synlig effekt och hjälper dina naturliga fransar att faktiskt växa. Finns även en variant för ögonbrynen!

Filorga har ett brett utbud av produkter där en hel serie är fokuserad på glow och lyster för huden. Bland annat deras Filorga Oxygen-Glow Cream som är en utjämnande och lystergivande ansiktskräm för naturligt vacker hud.

Esse erbjuder ekologisk och vegansk hudvård som kramar om huden och tar hand om den på djupet. Tanken med deras produkter är att alltid använda de bästa aktiva ingredienserna utan att kompromissa med säkerhet eller etik.

Esse Skincare är faktiskt ackrediterade av The Vegan Society, Beauty Without Cruelty, PETA och är även med i PETAs program emot djurförsök. Bara det är en anledning att välja hudvård från Esse. Det är helt enkelt ett perfekt märke för dig som vill ha snälla men ändå aktiva produkter som ger resultat. Vad mer kan en önska egentligen? Alla produkter från märket är givetvis veganska och produkterna består till största del av naturliga och ekologiska ingredienser, vilket vi verkligen gillar!

Har du fått lite mer kött på benen nu vad gäller vilken hudvård du ska klicka hem? Om du fortfarande är osäker kan vi varmt rekommendera att surfa in på Daystyle.se för att kika igenom deras utbud!