Renovering av badrum

Har du tröttnat på ditt gamla slitna badrum och ska nu renovera? Kanske har du äntligen sparat ihop tillräckligt eller kanske har du fått beviljat lån för att renovera badrummet. Oavsett är det en fantastisk känsla när det äntligen är klart!

Innan du sätter igång

Börja med att leta efter en seriös firma som kan hjälpa dig med allt det nödvändiga. En del kanske du kan klara av själv men av försäkringsskäl är det bäst att låta proffsen ta hand om mycket! Räkna med att det kan bli dyrt att renovera Stockholm.

Det enklaste sättet är självklart att vända sig till internet och söka på renovering badrum Stockholm eller Stambyte Stockholm. En lokal firma är alltid bäst då det kan området och vet vad som gäller med licenser och annat nödvändigt.

Ta in offerter från flera olika firmor innan du bestämmer dig. På så sätt kan du jämföra priser och annat de erbjuder. Men billigast är inte alltid bäst vid en renovering Stockholm. Det kan vara smart att betala lite mer för ett förstklassigt resultat!

Gör upp en plan över badrummet

Kanske vill du flytta på en del elkontakter eller vattenrör och avlopp. Det allra bästa är att du bokar in ett möte med firman du väljer och ritar upp en plan över existerande badrum samt det badrummet du vill ha.

Redan under detta möte är det bra om du vet storlek på till exempel dusch och handfat. Det blir lättare för firman att beräkna en exakt offert för dig samt planera arbetet de kommer att utföra.

Räkna med att du kommer att vara utan badrum ett tag under renoveringen. Om huset eller lägenheten endast har ett badrum kan det vara smart att bo någon annanstans under renoveringen för att underlätta inte bara för dig utan även för renoveringsfirman.

Låt drömmen om det perfekta badrummet bli sann!