Skönhetsbehandlingar på klinik

Fillers är en injektionsbehandling som går att utföra på många ställen i ansiktet. Det kan vara en aktuell behandling om du vill få tydligare kindben eller mer mjuka fillers vid tinningar eller läppförstoring. En annan vanlig fillerbehandling som har blivit allt mer populär metod den senaste tiden kallas för Tear trough och är perfekt när du vill få ett piggare utseende kring ögonen. Här nedan följer lite matnyttig information om olika behandlingar och vilken du bör välja beroende på vilket område du vill behandla.

1. Tear through – En fillersbehandling för att dämpa mörka ringer kring ögonen där det kan vara avsaknad av volym. Men det kan lika gärna bero på att du har mörka pigment under ögonen som får helhetsintrycket att kännas mörkt och hängande. Börja med att kontakta din klinik för en konsultation av en läkare för att få svar på om tear through är ett bra alternativ för dig eller om något annat rekommenderas.

2. Fillers kindben – Om du vill få mer framträdande kindben kan fillers vara ett bra alternativ för att få det. Det är ett snabbt resultat där rynkor och fina linjer slätas ut. Behandlingen tar ca 30 minuter och de flesta upplever inte att behandlingen är särskilt smärtsam.

3. Fillers vid tinningarna kan vara aktuellt om du känner att volymen har försämrats, vilket händer ju högre upp i åldern en kommer. För många är just tinningarna inte det första man tänker på, även om det är ett av de ställen där utseendet faktiskt åldras på. Med en fillersbehandling vid tinningarna får du ett förbättrat helhetsintryck för dig, vilket är det viktigaste.

4. Läppförstoring –Förstoring av läppar med fillers är en av de vanligaste och enklaste behandlingarna som kan göras på klinik. Fördelen är att det går att justera läpparnas form för att få den önskade volymen som man har drömt om.