Trasig mobil? Laga istället för att köpa ny!

Ja, här låter det direkt som du läser instruktioner och ger dig in i mobilen på egen hand. Detta är verkligen något som du inte ska göra. Vad vi talar om är att du följer instruktionerna på nätet, skickar din mobil och får den lagad. När du behöver laga Samsung eller iPhone, är detta oftast en mycket bra och ekonomisk lösning.

Vare sig du behöver byta glas Samsung eller om det bara gäller batteribyte Samsung. Det spelar ingen roll, då det idag kräver specialverktyg för att öppna en modern mobil. Med anledning av det ska du alltid låta utbildad personal göra detta.

Billigare att laga Samsung på nätet

Det finns många fördelar med att laga Samsung på nätet. För det första behöver du inte ta dig till en butik med reparationsavdelning. För det andra brukar detta vara förknippat med ett mycket lägre pris.

Med andra ord får du en bättre service, billigare pris och vid det rätta valet också Samsung originaldelar. Genom att skicka och laga Samsung online, kommer du alltså få ett lika bra resultat till ett bättre pris.

Utöver det brukar din reparatör på nätet nästan alltid ha alla delar i lager. Detta leder till att du inte bara får ett bättre pris, utan också en snabbare reparation.

Garanti när du lagar Samsung på nätet

Precis som med allt annat som repareras och säljs online, gäller distansköp-lagen. Den reparatör som du skickar mobilen till lyder under samma ansvar som butiken. Med det sagt får du lika bra service och exakt samma garanti på arbetet när du väljer att laga Samsung på nätet. Har du istället en Iphone som behöver lagas söker du bara i google efter Laga iphone skärm

Det bästa med allt är att dessa onlinebutiker, oftast har ett sortiment av tillbehör till din Samsung. Även här kan du får ett mycket bättre pris än i butiken, vilket betyder att ett batteribyte Samsung kan bli billigare än du tror.