Våra bästa städtips

Behöver du hjälp med städning på företag, skolor eller privat kan du anlita städfirma stockholm. De erbjuder ett brett urval av tjänster inom städning.

Hemstädning

Som en följd av att många lever stressade liv kan det vara besvärligt att få tid att städa. För att få in ett flyt på städningen i vardagen behöver du organisera, planera och strukturera. Resultatet blir att många hellre anlitar städbolag stockholm som kan få ordning på städningen hemma. På så sätt får du mer tid över till fritidsintressen, avkoppling och rekreation. Du får även mer tid över till att umgås med din familj och dina barn. Med hemstädning stockholm får du kompetent personal som ser till att damma av alla ytor i din bostad. Flera tjänster ingår i hemstädning, som exempelvis dammsugning av alla golv och mattor, rengöring av badrum, tömning av papperskorgar och avtorkning av vitvaror. Ditt hem kommer kännas både fräscht och skinande rent.

Flyttstädning

Det är både svårt och krångligt att flyttstäda. För att spara tid och göra flytten smidigare kan du således ta hjälp av städbolag stockholm. Du får en skinande ren lägenhet som du kan sälja vidare. Det är verkligen stor skillnad på vanlig flytt och flyttstädning. För att huset ska städas in i minsta detalj krävs mer jobb och noggrannhet. Därmed kan det vara skönt att få hjälp med flyttstädning stockholm när du står inför en flytt.

Skolstädning

De flesta tänker inte på hur viktig skolstädning faktiskt är för personal och elevers trivsel och hälsa. Skolor består av allmänna och gemensamma lokaler som kräver kontinuerlig rengöring. Genom att se till att dessa ytor hålls fria från damm och smuts kan elever och personal lättare koncentrera sig. Vid skolstädning ingår tjänster som rengöring av omklädningsrum, personalrum, klassrum, toaletter och korridorer. Fönsterputs gör återkommande en gång i veckan, likaså torkning av dörrar. Även tömning av papperskorg och eventuell påfyllning av hygienartiklar. All städning sker utefter kundens behov och önskemål.

Kontorsstädning

I likhet med städning hemma kan det vara skönt att få hjälp med städning på kontoret. Det ökar koncentrationen och välbefinnandet hos personalgruppen. Städbolag stockholm sköter städning av kontorsrum, konferensrum, kök- och fikarum, toaletter och andra rum som finns i byggnaden.