Biltvätt Göteborg

Hos Grimbos Bilservice Göteborg får du hjälp med det mesta kring din bil. Du får en förstklassig biltvätt här. Vår lyxigaste biltvätt omfattar även en rejäl uppfräschning invändigt som dammsugning och avtorkning. Du kan lugnt luta dig tillbaka medan personalen pysslar om din bil.

Stor tvätthall

Vill du hellre tvätta själv går det också bra, kör in bilen i någon av våra stora tvätthallar och sätt igång och pyssla om din ögonsten. Ibland behöver bilen en rejäl uppfräschning då kan du beställa en rekonditionering av din bil hos Grimbos. Din bil blir inte ny men den känns som ny. Nästa gång det är dags att tvätta bil går det så mycket enklare då bilen i grunden är fräsch.

Grimbos erbjuder så mycket mer

Har du behov av Bilservice på din bil kan du lugnt vända dig hit. Vi fixar både stort och smått. Vill du meka själv med din bil är du välkommen till våra Gör det själv verkstad Göteborg. Där har vi flera tvåpelarlyftar som du kan hissa upp din bil med. Ibland händer det att mekandet inte går som du hade tänkt dig. Då kan du känna dig lugn här, vi har mekaniker som då kan hjälpa dig att lösa ditt problem.

En komplett bilservice

Även om vi marknadsför oss som biltvätt Göteborg så är vi så mycket mer. Vi har en komplett bilverkstad och däckverkstad utöver våra tvätthallar. Vi erbjuder dessutom service på de flesta märken och bilvård. Hos vår däckverkstad kan du förutom byta från vinterdäck till sommardäck även låta oss förvara dina däck i vårt däckhotell under den säsong du inte kör på dem.

Köp dina däck hos oss

Att ha bra däck runt om är livsviktigt. Hos oss kan du köpa nya däck men vi har även begagnade däck av god kvalitet som du kan köpa här.